убавина

Смешни маникир |

Вашите огласи ќе биде вметнат овде од страна на

Сега! Приклучок за AdSense.

Ве молиме одете на приклучокот admin страница за да го залепите вашата реклама код.

Понекогаш тоа е толку важно да се остане на малите деца и да им помогнам на сите на нивната сериозност во позадина. Одлична опција за ова е да се кул маникир. Но, во исто време хумористични, забава нокти не секогаш изгледаат детски. Можете да изберете дизајн кој ќе биде стилски, и можеби дури и да се осмели.

Ова нокти можат да бидат поделени во неколку групи: маникир со слики на животни, растенија, храна, итн.

Она што може да се излезе само со очите се разминуваат. Во нашиот напис, ние ви нудиме различни оригинални options забава кул маникир. Вие нема да остане без емоции, и ќе ја изберете опцијата за вашето расположение.

Значи, сè е во ред.

1.Овошен нокти.

Најчестите кул маникир не може да се смета помине дизајн со слики од различни плодови. Најчесто тоа е лубениците. Но, ако се вклучат имагинација, можете да ги изненади сите со своите оригинални ноктите. Јаболка, киви, ананас, јагоди, лимони, портокали, банани, малини, и др.-овие овошје на вашите нокти ќе се создаде лето расположение во секое време од годината.

A funny manicure |

Маникир со цреши

A funny manicure |

A funny manicure |

Маникир со ананасA funny manicure |

Лубеницата нокти

A funny manicure |

A funny manicure |

Маникир со јагоди

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

Маникир со киви

Вашите огласи ќе биде вметнат овде од страна на

Сега! Приклучок за AdSense.

Ве молиме одете на приклучокот admin страница за да го залепите вашата реклама код.

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

2.Кул маникир со животни и птици.

Различни животни, исто така, може да стане достоен декорација на нокти. Мачки, кучиња, flamingos, seagulls, swallows, ladybirds-овие животни може да се подготви на ноктите. Она што Вие го преферирате?

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

3.Маникир со растенија. A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |
4.Кул маникир.

Одлична опција за оригиналниот нокти ќе бидат цртан филм ликовите, слика на очите, усните, или гроздобер клип арт. A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

5. Маникир со храна.

За храна, во принцип, многу богат теми за кул маникир. Јас може да излезе со огромен спектар на опции. Пица, колачи, cupcakes, крофни, итн.-сето ова ќе биде одлична декорација на вашите нокти.

A funny manicure |

Маникир со крофнаA funny manicure |

сладолед Нокти

A funny manicure |

A funny manicure |

Маникир со cupcake

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

Маникир со пица

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

A funny manicure |

Биде модерен!

Theme by Anders Norén