моден

Пријатна падне 2019 колекција од модната куќа на Max Mara. Фото |

Италијанската модна куќа Max Mara претстави нова колекција есен 2019. Всушност, колекцијата е само неверојатно, светла, луксузен и многу удобно. Тоа целосно ги демонстрираше едноставноста на корпоративниот стил на компанијата, имено, тоа е речиси сите од кои се комбинираат исклучителна ткаенини и квалитет на изградба, Елегантен мантил (направени од камилски влакна), Pantsuits, проѕирни џемпери, додатоци, луксузни предмети и шминка.

Колекцијата ќе биде интересно за жени од различна возраст и фигура. Тоа е успешен, така што тоа предизвикува само задоволство. Концертот беше проследен од страна на познатиот топ модел: Gigi Hadid, Елса Hosk, Romi Заскитан и други.

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Нека е само да уживате во гледањето на новата колекција!

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Оставете ги вашите коментари на нашата Facebook страница.

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Cozy fall 2019 collection from the fashion house of Max Mara. Photo |

Theme by Anders Norén