нокти

Повеќето модерни и актуелни нокти 2020 година |

Повеќето модерни боја според Panton ќе биде дип парпл. Оваа нијанса е толку доволен што не се потребни дополнителни украси. Само покривање на ноктите обичен пурпурна глеѓ и дефинитивно ќе бидат во тренд.

The most fashionable and actual manicure 2020 |









Модерни нокти 2020 година. ултравиолетовиThe most fashionable and actual manicure 2020 |









Тренди нокти 2020 година. ултравиолетови

The most fashionable and actual manicure 2020 |

2.Минимализам.

Минималистички маникир имаат долго време е окупирана траен место во срцата на модата. Обичен нокти со едноставен додаток во форма на точки, линии, итн. ќе поднесе жалба на секоја девојка. The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |

3.Супер Голи.

Оваа година трендовски сенка за покривање на ноктите стане супер Голи. Среќа е Голи така треба да одговара на вашата кожа на ѕвонење дека беше невозможно да се направи она што на ноктите се сите насликани. Често, слој украсена со дополнителни украси, кристали, итн. The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |

4.Мат црна боја.

Повторно дојде часот на мат црн лак. Комбинација со вообичаените црна глеѓ и вашите нокти ќе изгледаат неверојатни. The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |

5.Светла совети.

Се покријат врвот на врвот на ноктите во светла боја. Овој маникир е многу слична на класичниот француски, но разликата очигледно треба да ги покрие само тенка лента во екстремни совет на ноктите. The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |

6.Негативни простор.

Сето тоа се враќа. И нокти со убава име на “негативни простор” повторно на врвот на неговата популарност. Цртежи на откриени на површината на ноктите повторно релевантни. Геометриски форми, ленти, грашок — сето тоа зависи од вашата имагинација. The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |

7.Рамка.

Многу оригинални иновација на годината, која ќе поднесе жалба на оние девојки кои сакаат сè необично. The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |









The most fashionable and actual manicure 2020 |

Биде модерен!

Theme by Anders Norén