нокти

Модерни нокти 2019. Стилски трендови и неверојатни нови предмети |

Рацете секогаш се на поглед, па затоа е важно да се осигура дека се справи секогаш изгледаше совршено, и клучот за нивната убавина на прво место, се разбира, зависи од нокти. Денес постојат многу видови на нокти, кои се погодни за различни форми и должина на ноктите. Секоја девојка може да избере совршена опција за себе.

1.Француски маникир.

Вечниот класичен-е на француски. Веројатно секоја девојка знае што еден француски маникир, па ние не ќе го опише. Овој тип на маникир веројатно никогаш нема да излезе од мода. Ова не е изненадувачки, бидејќи на спектакуларни и разноврсна француски маникир, погодна за жени од секоја возраст, професија или начин на живот.

Денес, исто така постојат и некои видови на француски маникир, бидејќи на различни дизајн опции за врвовите на ноктите. Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

2.Негативни простор.

Овој вид на лак одамна е сакан од сите модата и цврсто се населиле меѓу модни трендови. Нејзината популарност се должи на фактот дека овој маникир е многу оригинална во сите свои манифестации, и бројот на идеи и различни дизајн е едноставно неверојатна. Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

3.Месечината нокти.

Месечината нокти не е далеку зад француски и веќе стана омилен на сите класици. Често тоа е месечината нокти во комбинација со францускиот, со користење на повеќето неверојатна во боја, со што крајниот резултат е впечатлива по својата оригиналност. Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

4.Бојата на капакот.

Очигледно, најлесен опција лак боја на лак. Ако претходната видови на нокти не секој ќе биде во можност да се справат сами на себе, а потоа се покрие нокти може да направи апсолутно ништо. Главната работа-да ги следат тековните трендови и да бидат свесни за она што боите се релевантни во тековната модна сезона. Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Заминување од вообичаените нешта, се зборува за нови производи.

5.Маникир со жица.

Тоа ќе изгледа, па што друго може да изненади софистицирани модата? Но, стилисти и manicurists од година во година се излезе со нешто сосема ново и неверојатно. Понекогаш, на нови објекти се уште се малку луди. На пример, таму е нов тренд во нокти-жица ноктите. Изгледа многу импресивно и дефинитивно ново и чудно.

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Ноктите жицаFashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

помине жицаFashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

помине жица

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Маникир со жица

6.Транспарентен лак.

Многу впечатлива новина е транспарентен полски. транспарентно стакло ноктите стекнување на повеќе фанови. Но, ова е, според мое мислење, исто како храбар и смел девојки.

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Транспарентен ноктитеFashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Транспарентно стакло, лакFashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Транспарентно стакло, лак

7.Мермер нокти.

Апсолутна тренд-производот е мермер. Стилски дамки на ноктите е она што ви треба. Патем, ќе бидат релевантни нокти со модели како semiprecious и украсни камења. Многу популарни се обрасци Ла тиркизна, malachite, итн.

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Мермер ноктиFashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

маникир МермерFashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Мермер нокти

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

8.Нокти лого.

Логото нокти повторно ќе бидат на врвот на популарноста. Сликата на ноктите икони брендови ќе стане многу важен. Chanel, Louis Vuiton, Nike, Adidas, итн.

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Нокти логото Louis VuitonFashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Нокти со Шанел логотоFashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Нокти, Шанел логотоFashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

помине лого на Nike

9.Chromed метал нокти.

Моден метал ноктите назад. Металик нокти со хром финиш-главниот тренд на сезоната и да 2018. Металик нокти имаат holographic ефект и ја менуваат бојата во зависност од осветлувањето. Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Fashionable manicure 2019. Stylish trends and amazing new items |

Биде модерен!

Theme by Anders Norén