моден

Како да се облекуваат во есен и зима: слики од модна недела во Париз |

Вашите огласи ќе биде вметнат овде од страна на

Сега! Приклучок за AdSense.

Ве молиме одете на приклучокот admin страница за да го залепите вашата реклама код.

Последната модна недела во Париз беше посветена на претстојните пролет-лето сезона. Но, облека трендови, кои тие ја покажаа, може да се носи сега. Гости на неделата ни покажа доста многу женски и убави идеи за инспирација. На пример, јачина на звук плетени cardigans, која двојки како ќебе. Бизнис девојки треба да се обрне посебно внимание за да се изгуби, маица, блуза, Викторијански стил, широк-нога панталони и преголеми јакни.

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

Покрај тоа, различни видови и бои на мобилен, животински отпечатоци ќе бидат релевантни оваа есен и зима.

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

Вашите огласи ќе биде вметнат овде од страна на

Сега! Приклучок за AdSense.

Ве молиме одете на приклучокот admin страница за да го залепите вашата реклама код.

Сакам да се напомене дека на најновите трендови, што може да се забележи тренд на 80-тите. Тие се во грбот silhouettes: обемниот ракави, малку машки раменици, но половината на рака. Трендот во комбинација со државниот грб и капи е bandana и Панама. На бранот на популарноста и насоката на Западните. Се погледне за чевли во овој стил и грб (Нос). Со еден збор, видете слики да се остане на сечење на работ на модата.

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

How to dress in autumn and winter: images from fashion week in Paris |

Theme by Anders Norén