моден

Како да се комбинираат печати |

Вашите огласи ќе биде вметнат овде од страна на

Сега! Приклучок за AdSense.

Ве молиме одете на приклучокот admin страница за да го залепите вашата реклама код.

За правилно да се носат и натпревар светло око-фаќање на отпечатоци, треба да имаат чувство за пропорција и стил. Многу дами се плашат да се комбинираат отпечатоци, додека другите девојки може да невкусна и погрешно да ги комбинираат заедно. На прв поглед тоа може да изгледа дека комбинација на отпечатоци не имате било какви правила. Но, тоа не е се. Вие мора да бидете сигурни дека комбинацијата е навистина стилски.

Brindavana нешто во вашата гардероба ќе направат вашиот изглед стилски, но во овој напис, ние предлагаме да не ја ограничуваат себе за една работа со шема на сликата, и предложените експеримент.

Најефикасен тимови ќе биде сликите во која горниот и долниот дел на сликата се состои од облека со различни дезени. Изборот на отпечатоци е потребно да се пријде со сета одговорност. Треба да се има на ум дека не сите модели може да се комбинираат заедно.

Вашите огласи ќе биде вметнат овде од страна на

Сега! Приклучок за AdSense.

Ве молиме одете на приклучокот admin страница за да го залепите вашата реклама код.

Класична комбинација од цветни печати и ленти. Исто така, добро е да се комбинираат работи со истите слики, но во различни бои. Ако ви се плашат да носат шарени облека, се разредува вашата слика печатени чевли или додатоци.

Ако сте храбар девојка и не се плаши да се привлече внимание на себе, тогаш се чувствуваат слободни да се комбинираат во вашиот начин, светли и шарени цртежи. Една девојка ќе биде тешко да не се забележи, така што секогаш ќе биде во центарот на вниманието.

И ние сме подготвени мал избор на фотографии на девојчиња во printovannye облека, па можете да го најде вистинскиот пат за себе. How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

How to combine prints |

Биде модерен!

Theme by Anders Norén